Fietstour 2020
Fietstour 2021

Werken op je eigen manier Hoe leer jij het best? Iedereen leert anders. Misschien leer je makkelijk door een filmpje op YouTube.

Of vind je de uitleg van een docent juist prettiger. Het kan ook dat je de uitleg liever gewoon zelf leest. Door persoonlijk Leren ontdek je wat voor jou goed werkt. Dat helpt om de les te volgen zoals dat bij jou past. We halen de 'echte wereld' in de les en gebruiken veel praktijkvoorbeelden. Zo wordt snel duidelijk waarom het nodig is dat je dit leert. In de lessen gebruik je vaak je laptop. Je krijgt eerst te horen wat je moet leren en kennen. Daarna kan je zelf met je laptop op zoek in lesmateriaal dat jou het best helpt om dit te leren. Je kunt ook gelijk checken of je het goed hebt.

Op Het Stormink gebruiken veel leerlingen (kader/mavo, mavo/havo, havo/vwo en (tweetalig) atheneum) een laptop. Het Stormink heeft een partner gevonden in The Rent Company (TRC). Samen hebben we een constructie ontwikkeld die het voor ouders mogelijk maakt een laptop te leasen of te kopen. 

Voor het bestellen van een laptop via The Rent Company klik hier.

Voor de video aanschaf laptop klik hier. 

Antwoorden op veel gestelde vragen: klik hier.

Voor het bestellen van schoolboeken klik hier.
Vermeld wel de Iddink code van Het Stormink: TNXBPQBB

Leermiddelenlijst basis en basis/kader leerjaar 1 en basis leerjaar 2 klik hier.

 Leermiddelenlijst kader, mavo, havo en atheneum leerjaar 1, 2 en 3 klik hier. 

Schoolcodes voor het bestellen van boeken andere locaties:

Locatie EHL Code Iddink
   
Het Stormink TNXBPQBB
   
De Marke Q428H3GT
   
Het Vlier HGQ8VJDV
   
De Boerhaave J4MJRVCZ