Fietstour 2020
Fietstour 2021

Op Het Stormink krijg je alle ruimte om te ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn. Jij weet wat voor jou de beste manier is om te leren, of je wilt dit graag ontdekken.  Daarom luisteren we goed naar jou. We zijn namelijk een school voor persoonlijk leren. Dit betekent dat je bij sommige vakken zelf mag bepalen hoe je leert. Wat je moet leren staat vast, maar de manier waarop, die mag jij soms zelf bepalen. Misschien leer jij het liefst uit een boekof van je docent, maar het kan ook door op YouTube iets te bekijken bijvoorbeeld.

Wil je even binnen kijken bij Het Stormink? Zie hier het filmpje!

Etty Hillesum Lyceum (EHL) verzorgt bijzonder voortgezet onderwijs in Deventer. Dat gebeurt op Arkelstein, De Boerhaave, Het Stormink, De Marke en Het Vlier. Op onze vijf scholen bieden we leerwegen aan van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ook hebben we  bijzondere leerroutes zoals tweetalig onderwijs, Havo XL, het Ecolyceum of een leerroute geïnspireerd op vrijeschoolprincipes. Elke school heeft een eigen karakter en profiel. Samen zetten we ons in voor uitstekend en modern onderwijs voor alle leerlingen uit Deventer en omgeving. 

Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Stichting Carmelcollege stelt de zorg voor de mens – elke mens, heel de mens en alle mensen- centraal. We zijn gericht op humanisering en de ontwikkeling van individu en school. Deze stichting verbindt 13 scholengemeenschappen door heel Nederland. Wil je meer weten over de kracht van Carmel? Kijk op www.carmel.nl voor meer informatie.  

Werken bij EHL: Alle ruimte!

Elke dag met plezier naar school. Dat willen we voor onze leerlingen en natuurlijk ook voor onze collega’s. Wat is daarvoor nodig? Dat je ruimte krijgt om al jouw talenten te ontwikkelen en in te zetten. Daar zorgen wij dus voor. Voor onze leerlingen én voor al onze 500 collega’s.