Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?
Fietstour 2024

Voor wie?

De training Aandacht Werkt is bedoeld voor iedereen die wil werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Ieder heeft zijn eigen motivatie om te beginnen aan deze training. Ongeacht je achtergrond, cultuur, religie kan je meedoen, want iedereen heeft namelijk een ‘mind’ en lichaam en kan zijn ‘hersenen’ trainen, net zoals je naar een sportschool gaat om je spieren in je lichaam te trainen, kun je ook je geestelijke fitheid trainen. Je ‘mind’ en lichaam samen in balans. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig in jouw lichaam! Word je bewust!

Waar werk je aan?
Leren omgaan met stress. Leren hoe jij jouw grenzen aangeeft. Leren naar je lichaam te luisteren, zodat je bewustere keuzes kunt maken, die goed zijn voor jou als mens. Beter kunnen omgaan met alles wat op jouw pad komt. Meer zelfvertrouwen ontwikkelen, waardoor je als mens krachtiger in het leven kan staan.

Hoe doe je dat?

In deze training leer jij dit door eenvoudige bewegingsoefeningen te doen, bewustzijn ervaren wat merk je nu in je lichaam? En vanuit de bewegingsoefeningen toewerken naar oefeningen in ‘rust’. Zowel de bewegings- als de oefening in rust brengen je (weer) in verbinding met jezelf.

Wat levert het jou op?
Handvatten om met beide benen op de grond te blijven staan, ook als het soms tegenzit in je leven. Je mag vertrouwen op jezelf, op je eigen kracht.