Fietstour 2024

Docent biologie Rob Wiegman

Groepsdocent basis/kader Gertrude Piksen

Docenten Anna en Tim hebben hun droombaan gevonden!

Elke dag met plezier naar school. Dat willen leerlingen en natuurlijk ook collega’s! Dan is het belangrijk dat je ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen en in te zetten. Die ruimte krijg je. Daar kunnen wij over vertellen, maar we laten liever collega’s zelf aan het woord:

Je krijgt Alle Ruimte

Bij de zes scholen van het Etty Hillesum Lyceum in Deventer werken ruim 600 medewerkers. We werken vanuit één gemeenschappelijk motto: ‘Alle ruimte’. In de uitwerking van dit motto zijn de scholen verschillend. Elke school heeft een eigen onderwijskundige- en pedagogische aanpak. Zo valt er voor leerlingen wat te kiezen. En voor jou als sollicitant, stagiair of collega dus ook! Wij creëren samen een school waar leerlingen en collega’s zich thuis voelen.

Jouw toekomst

Wat je als collega ook bij ons komt doen, je werkt altijd mee aan de toekomst van leerlingen. We zijn er van overtuigd dat het juist collega’s zijn die onze scholen zo goed maken. Jouw ontwikkeling is dus super belangrijk. Daarom bieden wij jou alle kans om je verder te ontwikkelen en te blijven leren.

Stage lopen

Wij investeren niet alleen in leerlingen en huidige collega’s. Wij doen dit bewust ook in toekomstige collega’s; mensen die stage lopen of startende docenten die net in dienst zijn.

Het Etty Hillesum Lyceum is een erkende opleidingsschool

We zijn tevens erkend leerbedrijf voor diverse MBO, HBO en WO opleidingen. Klik hier voor een overzicht.

Goed opleiden en professionaliseren van aankomend docenten, startende docenten en huidige medewerkers is van groot belang voor de kwaliteit van ons onderwijs. Daarom kun je op de scholen van het Etty Hillesum Lyceum voor verschillende opleidingen stage lopen. Hoe wij jou bij je stage ondersteunen in je leerproces en ontwikkeling lees je hier.

Wil je een stageaanvraag bij ons doen of in contact komen met één van onze schoolopleiders om te weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures

De vacatures van alle Etty Hillesum Lyceum scholen in Deventer vind je op de website van Stichting Carmelcollege. Kom je bij ons werken, dan krijg je een aanstelling bij dit grote, krachtige onderwijsnetwerk met hoofdkantoor in Hengelo. Dit heeft allerlei financiële voordelen en biedt je meer loopbaanmogelijkheden.

Misschien staat er nu wel een vacature open die bij jou past? Kijk nu!

Bekijk onze vacatures...