Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?
Open huis 2023

Docent biologie Rob Wiegman

Groepsdocent basis/kader Gertrude Piksen

Docenten Anna en Tim hebben hun droombaan gevonden!

Elke dag met plezier naar school. Dat willen leerlingen en natuurlijk ook collega’s! Dan is het belangrijk dat je ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen en in te zetten. Die ruimte krijg je. Daar kunnen wij over vertellen, maar we laten liever collega’s zelf aan het woord:

Je krijgt Alle Ruimte

Bij de vijf scholen van het Etty Hillesum Lyceum in Deventer werken ruim 450 medewerkers. We werken vanuit één gemeenschappelijke visie: ‘Alle ruimte’. Daarin zijn al onze scholen heel verschillend. Elke school heeft een eigen onderwijskundige- en pedagogische aanpak. Zo valt er voor leerlingen wat te kiezen. En voor jou als sollicitant of collega dus ook! Wij creëren samen een school waar leerlingen en collega’s zich thuis voelen.

Jouw toekomst

Wat je als collega ook bij ons komt doen, je werkt altijd mee aan de toekomst van leerlingen. We zijn er van overtuigd dat het juist collega’s zijn die onze scholen zo goed maken. Jouw ontwikkeling is dus super belangrijk. Daarom bieden wij jou alle kans om je verder te ontwikkelen en te blijven leren.

Stages

Wij investeren niet alleen in onze leerlingen en onze huidige collega’s maar óók in de collega van de toekomst.
Het Stormink is een opleidingsschool. Ons doel is het goed opleiden en professionaliseren van aankomende, startende docenten en medewerkers wat van groot belang is voor de kwaliteit van onderwijs.
Je kunt op Het Stormink voor verschillende opleidingen stage lopen.
Hier lees je hoe we jou in je stage ondersteunen bij het leren en ontwikkelen.

We zijn tevens erkend leerbedrijf voor meerdere MBO opleidingen.
Klik hier voor een overzicht hiervan.

Vacatures

De vacatures van de Etty Hillesum Lyceum scholen vind je op de website van Stichting Carmelcollege. Kom je bij ons werken, dan krijg je een aanstelling bij deze Stichting. Dat heeft allerlei voordelen. Het biedt je een krachtig onderwijsnetwerk en meer loopbaanmogelijkheden. Kijk dus snel of er een vacature openstaat die bij jou past via https://carmel.nl/vacaturelijst/vacatures-etty-hillesum-lyceum

Bekijk onze vacatures...