Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?
Open Huis Het Stormink | vrijdag 14 januari 16:00 - 20:00

Werken bij EHL: Alle ruimte!

Elke dag met plezier naar school. Dat willen we voor onze leerlingen en natuurlijk ook voor onze collega’s. Wat is daarvoor nodig? Dat je ruimte krijgt om al jouw talenten te ontwikkelen en in te zetten. Daar zorgen wij dus voor. Voor onze leerlingen én voor al onze 500 collega’s.

We werken vanuit één gemeenschappelijke visie: “alle ruimte”. Dat betekent dat onze 5 scholen verschillend zijn. Iedere school heeft een eigen onderwijskundig en pedagogisch profiel. Leerlingen kunnen dus kiezen voor een school die bij hen past, en jij ook! Volop keuze dus. Kijk dus vooral rond op de websites van onze scholen om te zien waar jij blij van wordt. Zo creëren we samen een school waar leerlingen en collega’s zich thuis voelen.

Jouw toekomst

Wat je ook bij ons komt doen als collega, je werkt  altijd mee aan de toekomst van onze leerlingen. We zijn er van overtuigd dat onze collega’s onze scholen zo goed maken. Jouw ontwikkeling is dus super belangrijk. Daarom bieden we jou alle kansen om verder te leren en ontwikkelen.

Vacatures

De vacatures vind je op de website van Stichting Carmelcollege via https://carmel.nl/werken-bij/vacatures. Kom je bij ons werken, dan krijg je een aanstelling bij deze Stichting. Dat geeft allerlei voordelen. Het biedt jou bijvoorbeeld een krachtig onderwijsnetwerk en veel loopbaanmogelijkheden. Kijk dus snel of er een vacature openstaat die bij jou past.