aanmelden24-25

Jongens in hun Kracht
Deze training is vanuit leerlingbegeleiding een individueel trainingsprogramma van 5 trainingen van één uur. Liefst met (één van de) ouders samen.
Deze training kan je helpen om weer bij jezelf te komen. Niet door te praten maar juist door te bewegen. Door in beweging te komen krijg je direct verbinding met je lichaam. Hierdoor gaat de energie weer stromen en leer je letterlijk hoe je krachtig kunt blijven staan met beide voeten op de grond. Dit fundament is de basis voor een verder ontwikkeling in het ontdekken van je eigen kracht. In verbinding met je buik en hart ga je ontdekken wie je werkelijk bent.
De training kan worden ingezet voor verschillende thema’s. Voor het ontwikkelen en vergroten van je zelfvertrouwen. Om te leren je eigen grenzen aan te geven. Voor het ontladen van energie en om weerbaar te worden.

Is het ook voor meisjes?
Ja zeker, in eerste instantie is de training ontwikkelt voor jongens, leren omgaan met jongensenergie vanuit zachte kracht. Jongen, meisje, iedereen heeft 'jongensenergie' in zich, het gaat om de balans in jezelf te vinden en vanuit vertrouwen in jezelf in het leven te kunnen staan.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de site: www.jongensinhunkracht.com
Jacqueline Casagrande is coach Jongens in hun Kracht op Het Stormink.