Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?
Open huis 2023

Het Etty Hillesum Lyceum organiseert elk jaar een serie masterclasses in de periode van 1 november 2023 tot en met 31 mei 2024. We noemen ze ‘Knappe Koppen’. De masterclasses zijn bedoeld voor hoogbegaafde/hoog intelligente leerlingen uit groep 8 die extra uitdaging willen. 

Dit najaar volgt hier een overzicht van de masterclasses met de omschrijving, data en locatie. Er is volop keuze!

Een masterclass vindt plaats op vier ochtenden, van 08.30 uur tot 10.00 uur, ofwel op De Boerhaave, ofwel op Het Stormink.

De leerkracht van groep 8 kan het best bepalen welke leerling hiervoor in aanmerking komt. We hebben alle groep 8-leerkrachten uit Deventer en omstreken een link gestuurd naar de aanmeldmodule. Dat komt dus vast goed. Geef de leerling(en) tijdig op. 

Let op: om alle scholen de gelegenheid te bieden om leerlingen aan melden plaatsen wij maximaal 2 leerlingen van een school in één masterclass. We vragen de scholen dan ook hier rekening mee te houden.
De kosten voor deelname aan een masterclass van 4 bijeenkomsten bedragen 25,- euro per masterclass. Aan het eind van het schooljaar ontvangen de ouders van deelnemende leerlingen hiervan een factuur.

De aanmelding voor de masterclasses sluit rond half oktober 2023. Eventuele vragen of opmerkingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..