Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?
Fietstour 2024
Tweede zondag van de maand

Na onze succesvolle pilot die we in juli deden, zijn we ontzettend dankbaar voor iedereen die heeft deelgenomen. Komend schooljaar bieden we, bij voldoende aanmeldingen, elke twee maanden op de tweede zondag van de maand een meditatie aan op Het Stormink. Dit valt samen met de Stadsverlichting, waar je wellicht al bekend mee bent.

(Zelf)compassie en bodycare

Het thema van 13 oktober a.s. is (zelf)compassie. Een moment met aandacht voor jezelf, jouw lichaam. BODY-CARE-meditatie. Bewustwording wat je elke dag van je lichaam vraagt. Is jouw lichaam je lief? Laat je (wéér) verrassen!

Wat gaan we doen?

We gaan samen een uur mediteren met aandacht voor het lichaam. Vanuit beweging naar de stilte. We bewegen om de energie in je lichaam te activeren en het te laten ontwaken, begeleid door de klanken van Bert Matser. Vervolgens neemt Jacqueline Casagrande je mee in een BODY-CARE meditatie, gericht op zelfcompassie, zelfzorg en het bewust voelen van je lichaam. We sluiten gezamenlijk af met muziek, waarbij Bert opnieuw de prachtige klanken van zijn kristallen klankschalen laat horen.

Wat brengt het je?

Ervaar wat dit jou gaat brengen. Het is een mooi begin om jouw week te starten, om te bezinnen tijdens de herfstperiode. Een heerlijk rustmoment voor jou.

Datum, plaats en tijd

Wanneer: zondag 13 oktober 2024, van 19.30 tot 20.30 uur.
Tijd: 19.25 uur (gaan de deuren dicht). Inloop vanaf 19.15 uur.
Waar: Het Stormink, Storminkstraat 1, Deventer.
Materialen: Neem je eigen matje, kleedje en/of kussen(s) mee. (Heb je die niet, geef dit alsjeblieft aan bij de aanmelding). Eventueel: zelf een flesje water meenemen.
Investering: Een moment voor jezelf. (Vrijwillige bijdrage mag, deze wordt geïnvesteerd in welzijnsactiviteiten op school.)

Aanmelden:

Wil je meedoen? Meld je uiterlijk op woensdag 9 oktober 2024 aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  (Vrijdag 11 oktober 2024 ontvang je de uitnodiging.) Vermeld jouw naam, achternaam, telefoonnummer. Minderjarig? Vraag toestemming van thuis, kom samen met een volwassene of laat één van je ouder(s)/verzorger(s) jou aanmelden. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Jacqueline.

Graag zien wij jou 13 oktober op Het Stormink. Voel je welkom!
  • Jacqueline Casagrande begeleidt de BODY-CARE-meditatie (meditatie-mindfulness leraar)
  • Bert Matser verzorgt de klanken bij de meditatie (sound engineer)

#HetStormink #Mindfulness #Meditatie #Compassie #Jongeren #Vorrei #Klank #Stilte #Bewegen

      IMG 20240714 WA0052

Social media

Laad meer