Fietstour 2020
Fietstour 2021

Op Het Stormink krijg je alle ruimte om te ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn. Jij weet wat voor jou de beste manier is om te leren, of je wilt dit graag ontdekken.  Daarom luisteren we goed naar jou. We zijn namelijk een school voor persoonlijk leren. Dit betekent dat je bij sommige vakken zelf mag bepalen hoe je leert. Wat je moet leren staat vast, maar de manier waarop, die mag jij soms zelf bepalen. Misschien leer jij het liefst uit een boekof van je docent, maar het kan ook door op YouTube iets te bekijken bijvoorbeeld.

Op Het Stormink heb je ook talentontwikkeling. In die uren doe je echt andere dingen dan in de andere lessen. Denk aan Koken, Multi Media of Theater. Zo kom je erachter wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je leert jezelf kennen. En dat helpt je weer bij keuzes maken. Ook op school. 

Bij ons op school doen we het echt samen. Samen met jou, met je mentor, docenten, speciale begeleiders als dat nodig is, en samen met leerlingen uit jouw eigen én andere klassen waar je in de talenturen mee samenwerkt.